divendres, de juny 1

Fedora 7!

Finalment s'ha publicat la versió 7 de Fedora. En aquesta versió, anomenada "Moonshire", i com a fet més important s'uneixen els repositoris "core i extras".
A més a més, com és habitual, incorpora les darreres versions de tots els paquets més habituals: kernel 2.6.21, Gnome 2.18, KDE 3.5.6 (més ben integrat que en les versions anteriors), OpenOffice 2.2, Firefox 2.0.0.4... entre d'altres.

Podeu descarregar les imatges (en DVD) per a processadors de 32 bits, i també pels de 64 bits. A més també podeu descarregar versions Live (32 i 64 bits també), per funcionar sense instal.lació. De seguida que pugui la instal.laré i en faré algun comentari.

6 comentaris:

Frank ha dit...

baaaah, pq vols fedora si pots tenir ubuntu..

Ubuntu forever!! xD

Jordi ha dit...

Ubuntu = Microsoft dels Linux?
Sembla que no existeixi res més enllà d'Ubuntu en el món de Linux, quan jo trobo que és una distribució força mediocre.
Si té l'èxit que té és gràcies a la gran capacitat de màrketing de Canonical.

joliu ha dit...

Jokiiiiiiii!

Anònim ha dit...

mediocre en quant a que?? En que está basat en debian i amb els paquets més actuals? en que facilita moltíssim la instal·lació, la recerca de drivers, codecs,... en que és dels més utilitzats i hi ha manuals per moltes planes web... tiu, t'has estancat en fedora i d'aquí no surts

Anònim ha dit...

Es cert que Ubuntu pot ser la versió més comercial que hi ha ara mateix de Linux, pero es que, al cap i a la fí, tot el que acaba "triomfant" acaba sent comercial.
Per molt que pesi, ara mateix, trobo Ubuntu es la distribució més complerta de Linux que hi ha al mercat.

Anònim ha dit...

Joder aviam si actualitzes el blog aviat que aixo es aborrit