dijous, de juny 19

Mozilla Firefox 3

S'ha publicat la darrera versió del navegador Mozilla Firefox, la 3.0, un dels navegadors més estesos, després de l'internet explorer de microsoft.
En aquesta nova versió s'ha tingut molta cura amb la utilització de recursos, sobretot pel què fa a la ocupació de memòria RAM, que en la versió 2 era una qüestió no gaire optimitzada, i n'ocupava molta massa sovint.
I és cert, entre l'internet explorer, l'opera i el mozilla firefox, aquest darrer és el que ocupa menys memòria, tot i que continua utilitzant més cicles del microprocessador que l'opera.
En qualsevol cas, és un navegador força ràpid i eficient, més segur que l'internet explorer, i amb una gran quantitat d'extensions per personalitzar-lo.
Diuen que ha superat el rècord de descàrregues en un dia, i ara ja en porta més de 12 milions des de la seva publicació.
El podeu descarregar en Català per a Windows des d'aquest enllaç. Si feu servir alguna de les darreres distribucions de GNU/Linux, només caldrà actualitzar el paquet, perquè gairebé totes el porten incorporat com a navegador per defecte.