dimecres, de desembre 11

XCOM : Enemy Within

S'ha publicat l'expansió del joc "XCOM : Enemy Unknown" anomenada "XCOM : Enemy Within", un joc d'estratègia per torns on la humanitat ha de lluitar contra la invasió dels aliens.
En aquesta expansió s'introdueixen algunes novetats : per començar tenim algun enemic nou , com els sectoids mecanitzats, o robots voladors a l'estil cercadors de Matrix.
Però la novetat més important és la capacitat de "tranformar" els nostres soldats en una espècie de robots anomenats MEC (mig humans, mig màquina), amb més armadura i capacitat de foc.
Si ho desitgem , podem transformar els soldats, fent servir modificacions genètiques, per augmentar més les seves capacitats de visió, resistència, força, etc. 
Per fer això necessitem un nou recurs anomenat "Meld", que es sol trobar en el camp de batalla en forma de bidons en posicions aleatòries i amb un temps de vida limitat. Si no recuperem aquests bidons en un temps determinat, s'autodestrueixen, i no podem ni millorar els MECs ni fer modificacions genètiques.
En l'expansió també s'introdueix la facció "Exalt", que són com una mena d'humans rebels que ens poden complicar la vida, lluitant en contra de l'XCOM i a favor dels aliens.
Finalment disposem de nous escenaris, i alguna "sorpresa" inesperada, que ens farà veure la nostra base des d'una altra perspectiva.
En definitiva, val força la pena, i fa tornar a venir ganes de fer una altra campanya sencera, que de fet, és la única forma de veure totes les novetats.
En podeu veure un petit vídeo explicatiu aquí :