dissabte, de juny 4

LG G4cFa mig any que vaig canviar el mòbil que tenia (un Samsung Galaxy Mini 2), per un LG G4c. El mòbil vell ja tenia una bateria una mica feta malbé, que durava menys d'un dia, i degut a les seves limitades prestacions (una sola CPU a 800 MHz, 512MB de RAM, 4GB interns), ja hi havia aplicacions que no funcionaven.
Amb un pagament a terminis de 5€ al mes (120€ en total), vaig aconseguir canviar-lo per el LG-G4c, un mòbil molt més modern i amb unes prestacions molt millors. Val a dir que en el moment de la compra aquest mòbil lliure valia entre 150-170€, de manera que el descompte va ser considerable.
De fet encara es pot trobar aquest mòbil per 130-150€ i encara té unes prestacions prou bones.
Les característiques de l'LG G4c són:

  • CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53
  • GPU Adreno 306 400 MHz
  • 1GB de RAM
  • 8GB d'emmagatzematge intern, ampliable mitjançant ranura microSD
  • Pantalla de 5 polzades d'alta definició (720x1280).
  • Càmera primària de 8MPixels, amb flash LED, càmera frontal 5Mpixels
  • 4G
  • Bateria de 2540 mAh
Inicialment portava l'android 5.0, però posteriorment s'ha actualitzat a la versió 6.0,
És un mòbil de prestacions mitjanes, i quan es tenen moltes aplicacions obertes (més de 6 o 8), es pot arribar a "encallar" una mica. Tot i així des que va amb l'Android 6.0, el seu funcionament és força més fluid, i gairebé no s'encalla mai. El processador és molt ràpid, potser la única pega que li trobo és la ram una mica justeta, 1.5 o 2GBytes serien ideals per aquest mòbil.
Un punt fort és la pantalla, amb molt bona definició, colors molt definits i força brillant.
La bateria també és força bona, i amb un ús habitual em dura 2 dies aproximadament, més o menys el doble que la del mòbil vell.
La càmera, malgrat no ser tan bona com la d'un iphone, per exemple, fa fotos prou bones amb colors bonics i molt bona definició. Vegeu-ne un exemple: 


Si busqueu un mòbil en general que estigui bé de preu i tingui unes prestacions raonables, aquesta pot ser una molt bona opció.