divendres, d’octubre 20

Microsoft publica l'Internet Explorer 7.

Microsoft acaba de publicar la versió 7 del seu navegador d'Internet (Internet Explorer), el qual, evidentment només està disponible per a Windows.
Doncs resulta que al cap de poques hores de publicar-se ja s'ha descobert la primera vulnerabilitat d'aquest navegador (i això que deien que havia de ser més segur). Aquesta errada té a veure en la forma en què el navegador gestiona les redireccions de pàgines web, i ja havia estat descoberta fa mig any en la versió 6 de l'Internet Explorer. Aquesta vulnerabilitat podria ser usada per accedir a documents des d'un altre servidor web, el què podria ésser utilitzat per portar a terme "phishing".
Jo per si de cas continuo amb Firefox, que per cert, ja va per la reversió Release Candidate 3 de la versió 2.0 (deu faltar poc per què surti la versió definitiva).

2 comentaris:

Adagio ha dit...

I a sobre no el puc instalar pq el tinc pirata (winxp). és un gran desastre.

Jo continuo utilitzat el firefox a l'espera del 2.0

Jordi ha dit...

El vaig instal.lar en un ordinador que té un número de sèrie legítim (la versió en anglès, en Català encara no ha sortit), i em va semblar com una còpia del firefox però més lenta carregant webs.
Un punt positiu: prement un botó pots veure les pàgines web que tens obertes en diferents pestanyes en miniatura.
Sobre el Firefox 2.0, faig anar la Release Candidate 3 i no tinc cap problema d'estabilitat, jo crec que es pot fer servir tranquilament.