dimarts, de març 10

4870 altre cop

Després de molts dies d'espera, ja torno a tenir la targeta gràfica que vaig comprar el desembre del 2008, la Radeon HD4870 d'ASUS.
He comprovat que el ventilador ja torna a girar, tot i que a la velocitat per defecte fa molt de soroll, i l'he abaixada amb l'ajuda de la utilitat que incorporen els mateixos drivers d'ATI en el Catalyst Control Centre.
Espero que aquest cop, el ventilador duri més de 3 setmanes!

7 comentaris:

Voltaire- ha dit...

Ha durat més de 3 setmanes?
x cert... tinc un eee pc 1000H que és la canya de la muntanya.

Vinga, que ja s'acaba el kursk... ui, que això era un submarí nuclear rus, matarile, matarile :D

Jordi ha dit...

Ostres, tu ets el mític Voltaire, que havies fet un curs de mandrake fa molt i molts anys? :)

Voltaire- ha dit...

Yes, I am.
Mitikus Jok^
Ara he sucumbit al Byst'uh! més que res perquè el T7100 el portava de sèrie, però li he posat un Ubuntu via wubi (més que res perquè em permet més fàcilment caçar WEPs) i per anar fent pinitus en "el otro lado" és que això del bash no m'acaba de convèncer... massa mandrós.

What about you?

Jordi ha dit...

Ostres, doncs ja tornaré a fitxar el teu blog, que de vegades reia molt amb les teves històries de la eso...
Jo continuo al lloc de sempre, tot i que ara faig anar més el Fedora i l'Ubuntu, el mandriva l'he deixat una mica de banda.
No tinc cap portàtil encara, però potser amb la paga doble en pillo un d'aquests mini. He llegit fa poc que ara ubuntu té una versió per aquests miniordinadors, i és que jo amb lo q porten de sèrie no m'aclaro gaire (com a mínim els 2 que he remenat).

Voltaire- ha dit...

T'aconsello el de 10" perquè els de menys són massa petits, el teclat està molt compactat, amb el de 10" encara pots escriure amb tots els dits, ara... si ets dels que miren el teclat, tant t'és.
Després, a la pantalla tot es veu força petitet, si ets miop cap problema, ara... els hipermètrops... tot i que sempre es pot fer servir un magnificador XD.
I després el tema de l'autonomia, el meu (de moment) em dura unes 5h sense connectar a corrent, fent servir internet i OO.
Per feines ofimàtiques, veure pelis, projectar coses a classe, connectar-te a tot arreu... va de conya, però no pots tenir mil coses obertes i processant.
Ah! Els Acer no m'agraden, un company es va comprar un Aspire One una setmana després de mi i a hores d'ara la bateria li aguanta mitja hora XD a part que va amb un Linux mini ultracapat XD

Jordi ha dit...

No sé, m'ho hauré de pensar, perquè de fet, no en necessito de portàtil, més aviat seria un caprici que una cosa realment útil.
Pel què fa al Linux ultracapat que dius que porten, em sembla que es pot canviar per alguna distribució genèrica específica.
Per cert, els que tenim hipermetropia, les ulleres fan una mica de lupa, i ho veiem tot una mica més gros.
Per cert, ja no et dediques a la docència?

Voltaire- ha dit...

Docència? What it is? Juar, juar, juar... pot ser a CFGS es pugui fer docència a la 'IT' no gaire, de fet l'Stephen King ja hi va fer un llibre sobre el tema, no?
Però sí... continuo fent una cosa que m'agrada, estar a dintre de la gàbia envoltat de feres amb sed de sang (jo) i de tant en tant algú em sorprèn.