dimarts, de febrer 24

8800GTS, de moment.

El “serial” de la meva gràfica espatllada ,una Radeon 4870 HDTI d'ASUS amb el ventilador en estat de coma encara no s'acaba. Ahir, però, després d'una enèsima visita a la botiga on vaig comprar la gràfica en qüestió, vaig aconseguir que me'n deixessin una altra de millor que la que m'havien deixat prèviament. Concretament, em van deixar una Geforce 8800GTS amb 320MB i bus de memòria de 320 bits. Bé, la veritat és que no funciona pas malament i el rendiment és molt millor que la 8400GS que m'havien deixat inicialment, i com a mínim pots executar algun joc a alguna resolució superior a 1024x768, i fins i tot permet algun luxe com activar el filtre antialias 4x amb alguns jocs.
De fet, una 8800GTS era una gràfica que costava més de 300 euros fa 2 anys, i actualment veig que té un rendiment acceptable, si bé no arriba ni de lluny al de la Radeon 4870. En fi, a continuar esperant la 4870, però com a mínim ara en millors condicions.
Si teniu dubtes de les característiques de la vostra gràfica, us recomano un programa anomenat GPU-Z. Aquí podeu veure una captura obtinguda amb el programa en qüestió:

Hi podem veure detalls tan interessants com el número de processadors de píxels, la potència bruta de dibuix de pixels i textures ( pixel fillrate, texture fillrate), el tipus de memòria, la quantiat, l'amplada del bus de memòria, la velocitat de transferència de la memòria, a part de la freqüència de funcionament de la GPU i de la memòria.


4 comentaris:

Punisher ha dit...

Caram, no m'ho puc creure, crec que francament et prenen el pèl, una gràfica tant nova l'haurien de canviar inmediatament!, i no és pas si t'en deixen una més bona o més dolenta, és que t'en deixin una igual, o millor dit, que te la canviïn.

Jordi ha dit...

El problema és quan vas allà i et diuen que la garantia està tramitada i acceptada però esperen que el fabricant els enviï una de nova.
Vaig intentar posar-me en contacte amb el 012 per conèixer exactament els meus drets però va ser impossible.
Ho tornaré a intentar

Punisher ha dit...

No sé pas si és massa bona manera de tractar un client però en fi, ells sabran...

Punisher ha dit...

NOTÍCIES DE DARRERA HORA SOBRE LA BOTIGA INFO PC: Després de parlar amb alguns contactes, m'han assegurat que la botigueta enqüestió podria estar a punt per "xapar" i podria ésser el motiu per la que donen tantes "llargues" al tema gràfica. Ves amb compte Joki i no et refiïs, o podries quedar-te'n sense. Salutacions.