dijous, de novembre 10

8.65% de Firefox

Després d'un any de la presència d'aquest navegador alternatiu a la xarxa, i de més de 106 milions de descàrregues des de la pàgina de mozilla, ha aconseguit per primer cop baixar l'ús de l'internet explorer en molts anys, tot i que la presència d'aquest és molt majoritària. La darrera versió estable és la 1.0.7, que podeu descarregar des d'aquest enllaç
Cal tenir en compte que recent s'ha publicat la "Release Candidate 1" de la versió 1.5, que sortirà segurament aquest mes. Si bé no és la versió final, hi està molt aprop. Si la voleu provar en Català, la podeu descarregar d'aquest altre enllaç.
Si encara feu servir l'internet explorer, no dubteu a provar aquest navegador, el vostre PC estarà sotmès a molts menys riscos de virus, cucs i programes espia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, trobo molt important que s'extengui progressivament l'us de programari lliure a nivell de navegadors, editors de text, editors d'imatges, perque a part del benefici que aixo implica per si sol tambe afavoreix el futur pas de cada cop mes usuaris a sistemes operatius lliures.
Per altra banda, sobre el meu post que vas comentar fa uns dies, ara intentaré parlar directament amb el fabricant argumentant que, tot i que posen el windows a la llista, en lletra petita, jo el que compro es un portatil, ho diu ben clar a la web de la iniciativa portatic. Per tant no tinc perque comprar una maquina i a mes a mes un extra que no em serveix per res. Ja anire informant de l'evolucio del procés de devolucio del preu del sistema operatiu inutil en portatil preconfigurat en el meu bloc.

Jordi ha dit...

Estic força d'acord amb el teu comentari, he estat llegint la teva "odissea" amb el portàtil i és una mica penós que el fabricant no et dóni ni tan sols la oportunitat de vendre-te'l sense el windows.