dimarts, de febrer 7

1 any de bloc

Ara fa un any que vaig començar aquest bloc. Han estat en total 85 posts, i més de 3800 visites. Des d'aquí vull agrair a tothom qui ha perdut una mica del seu temps en llegir aquestes històries que publico, i als que heu fet algun comentari. Us animo a continuar fent-ho!
Espero que tot aquest esforç de recollir informacions i explicar coses sobre la informàtica hagi servit a algú, justament aquesta era la meva intenció.
Potser en un futur canviaré i utilitzaré un gestor de continguts, però ja ho veurem, falta temps i de vegades és escàs.
Això no s'acaba! fins al proper post!


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats! i a per molts anys mes!

mai9 ha dit...

segueix parlant de coses interessants! :)

Adagio ha dit...

Vinga ja queda menys per 2 anys!! xDD segueix així!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i gràcies a tu i al teu blog!! A pel segon any!!

Jordi ha dit...

Gràcies a tots els que heu intervingut, sens dubte, això anima a continuar el bloc. Amb els vostres comentaris també he conegut algun altre bloc que desconeixia.
I tu Hide_ no en tens cap? :)

Anònim ha dit...

ja,ja,jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa