dissabte, d’abril 16

tornem-hi! Fedora Core 4 test 2...

Després d'uns dies de certa inactivitat en el blog per motius de feina (massa feina), torno a intentar de publicar posts amb certa regularitat.
D'entrada dir-vos que recentment s'ha publicat la segona revisió de prova (Test2) del què serà la nova Fedora Core 4. Les novetats consisteixen amb la incorporació de Gnome 2.10 final, KDE 3.4, Firefox 1.0.2, i OpenOffice 1.9.89 (la versió 2.0 final s'acosta molt ràpidament...), i kernel 2.6.11. Us podeu baixar aquesta distribució per processadors x86 de 32 bits, o bé per l'arquitectura AMD64 i compatibles. De totes maneres, jo esperaré a que surti la versió final per actualitzar/instal.lar-la.
També aquesta setmana s'ha anunciat la nova versió de Mandriva (abans coneguda com a Mandrake), tot i que no està disponible cap imatge ISO per baixar (només està disponible per a membres del club mandrake, que és de pagament).
Com a comentari afegit, aquesta és una de les raons principals que m'ha fet canviar de distribució favorita de Manrake a Fedora: Fedora fa accessible immediatament les imatges ISO per baixar i instal.lar des de CD/DVD i en canvi Mandrake, perdó, Mandriva, inicialment només es pot instal.lar des de FTP, o actualitzant una distribució existent. Ben bé, fins d'aquí 2 mesos no sortirà la versió 10.2 final (que s'anomenarà 2005 lite), amb imatges ISO que es puguin baixar per al públic en general.
Fins al proper post, que aquest cop si que no trigaré gaire dies...