divendres, de maig 13

Firefox 1.0.4

Avui s'ha publicat la versió més recent del Firefox en Català, aquesta versió és la 1.0.4, i la podeu descarregar des d'aquest enllaç:

http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.4&os=win&lang=ca-AD

Aquesta versió és igual en la seva funcionalitat a la 1.0, 1.0.1, 1.0.2 i 1.0.3, però inclou actualitzacions de seguretat.
Sembla, que aquest navegador està sotmès a actualitzacions de seguretat molt més sovint que l'Internet Explorer, la qual cosa no és en absolut negatiu en la meva opinió, ans al contrari: crec que fa que sigui un dels navegadors més segurs que existeixen.
La única pega que hi trobo és el fet d'haver de baixar tot el programa cada vegada en comptes de baixar una actualització de seguretat que no t'obligui a baixar-lo sencer.
Si encara no heu provat Firefox, jo us ho recomano, evitareu molts dels problemes que es donen en els ordinadors que funcionen amb Windows. Gairebé totes les distribucions de Linux avui en dia inclouen aquest navegador també.

1 comentari:

mai9 ha dit...

recordo k a no se kina actualització (1.0 a 1.0.1 o 1.0.1 a 1.0.2) van fer un .xpi k solucionava els problemes de seguretat. Vés a saber pk no ho fan ara.