dijous, de març 25

Apocalipsi Zombie

Sempre m'han agradat les pel.lícules de ciència ficció, i entre aquestes les que tracten sobre zombies. Un zombie és un mort vivent: el seu cos té mobilitat però el seu cervell està mort, normalment degut a la infecció d'un virus, i per tan no té ni consciència ni voluntat pròpia, només el mou la voluntat d'atacar humans sans, expandint la seva infecció.

Evidentment hi ha molta més part de ficció que de realitat, però aquesta ficció ha inspirat a diverses pel.lícules, com ara "Night of the living dead", que podeu veure sencera penjada al youtube. Jo la trobo molt recomanable, és tot un clàssic del gènere.

A més a més de pel.lícules també s'han produït videojocs sobre aquesta temàtica, i aquesta setmana us podeu comprar un dels darrers jocs anomenat Left 4 Dead 2 mitjançant l'Steam, que és un servei de compra de videojocs per Internet. Aquesta setmana està rebaixat un 50% i val 24.95€.

El jugador ha de triar un dels 4 personatges que representen els supervivents de l'apocalipsi zombie, i travessar diferents tipus de paisatges fins poder arribar a un lloc segur (safehouse). Es pot jugar online amb 3 persones més, o bé es pot jugar individualment, i en aquest cas, els altres 3 supervivents seran controlats per l'ordinador.


També hi ha altres modes de joc interessants, com per exemple el survival (sobreviure el màxim de temps a onades i onades de zombies), o bé el versus, on es pot control.lar un dels 4 tipus de zombies especials (special infected), que hi ha al joc. 

Gràficament, està prou bé, tot i que està basat en el motor 3D source , que ja és una mica antic. Però això permet, per exemple que amb el meu ordinador (core 2 duo e8400, 4GB DDR2, i una radeon 4870), es pugui executar a 1680x1050 amb filtre antialias 4x i els detalls gairebé al màxim, amb una gran suavitat en els moviments.


El desenvolupament del joc és força ràpid, semblant a la de la majoria de shooters 3D / FPS, hi ha una bona varietat d'armes, localitzacions i la música ambiental està prou bé. El joc en si és força entretingut, si bé, potser te'n canses després d'uns quants mesos. Però la veritat és que és força divertit, i ara que està rebaixat a la meitat de preu val la pena provar-lo.


2 comentaris:

francesc81 ha dit...

diuen que en el proper canvi de pla d'estudis d'ASI serà imprescindible passar-se'l per aprovar C1 jajajaja

Jordi ha dit...

I no només això, si no que hauràs de guanyar al professor en una partida versus, i t'hauràs d'acabar tot l'xmoto sencer per tenir dret a avaluació