diumenge, de març 7

CCleaner


De vegades et trobes amb programes, molt útils, que ocupen molt poquet espai, i que a sobre són gratuïts. CCleaner cau dins d'aquesta categoria, i és sorprenentment útil per a qualsevol persona que utilitzi un sistema operatiu de la família Windows.
A mesura que s'utilitza un ordinador amb un sistema Windows, es va emmagatzemant molta "porqueria", o més ben dit, molts fitxers inútils que ocupen molt d'espai en el disc dur. L'objectiu d'aquest programa és alliberar el màxim d'espai del disc dur esborrant aquests fitxers innecessaris, com ara els temporals d'internet, els de la paperera de reciclatge, fitxers de registre d'aplicacions, fitxers temporals d'actualitzacions i d'instal.lació de programes, entrades obsoletes del registre, informació d'historial recent de moltes aplicacinons, etc.
Jo el vaig provar en un ordinador que feia més d'un any que tenia el Windows instal.lat i va aconseguir alliberar 1.4GBytes d'espai del disc dur!.
Us el podeu descarregar des d'aquí , per mi CCleaner és una utilitat "must have", totalment imprescindible.

3 comentaris:

wrrzag ha dit...

Jordii!! Et supero, espai alliberat al disc 2.64 GB MUAHAHAHA!!

PD: Aviam si vinc a buscar el títol del cicle i et vinc a saludar... Fas classe totes les tardes??

Salut!

Jordi ha dit...

Me n'alegro, però no anaves amb un Mac tu?
Si, passa't qualsevol tarda a fer-nos una visita :)

wrrzag ha dit...

Si que vaig amb Mac, però sols al portàtil. Al sobretaula hi tinc Windows (i val a dir que és on s'acumula més porqueria XD).

Bé bé, aviam si m'acosto un dia d'aquests que no tingui classes...