diumenge, de febrer 27

Rendiment amb Half Life 2

Buscant per la xarxa he trobat un programa que realitza de forma automatitzada una mesura del rendiment del nostre ordinador amb aquest joc. Primer de tot hem de baixar el programa des d'aquest enllaç . Un cop baixat (el tamany només és d'uns 4MBytes), només cal instal.lar-lo i executar-lo. Haurem de triar la resolució a la que volem executar la prova, el nivell de filtratge de la imatge (filtre anisotròpic i antialias), i quina demo volem executar (n'inclou 5).
Un cop fet això, premem el botó run, i esperem una estona que acabi el procés. Quan acabi s'obrirà el navegador que tinguem instal.lat per defecte, amb una pantalla que ens informarà sobre el resultat.
Perquè tingueu una referència, jo he fet la prova a la resolució de 1280x1024 amb filtre anisotròpic 8x, amb la demo "HardwareOC Coast", i m'ha donat un resultat de 56.2 fps (imatges per segon).
Sospito que aquest resultat està limitat pel processador, més endavant quan em canvïi el processador repetiré les proves de rendiment que he fet i confirmaré aquesta hipòtesi.